Ensimmäisiä treenejä

Tänään aloitettiin harjoittelemaan hiusten pesua ja föönauksia sekä viimeistelyä. Olin parina annin kanssa, jonka hiushistoria onkin minulle suhteellisen tuttu, olenhan hänen hiuksensa jo aika kauan laittanut. :D 

Aluksi teimme hiuspohjan ja hiuksen rakenteen arvionnin. Asiakkaan hiuspohja oli hieman kuiva ja hilseilevä ja latva rakennevaurioitunut vaalennuksista ja värjäämisistä. Laitoin siis pesussa hiuspohjaan moisture shampoota ja latvoihin repair hoitoaineen. Luonnonkiharaan hiukseen olisi myös sopinut moisture hoitoaine mutta ajattelin että rakennetta olisi parempi korjata hieman ja laittaa föönatessa kiiltoa lisäävää ja pörröisyyttä vähentävää suihketta. 


Paitakin sopi hyvin asiakkaan hiusten väriin :D









Pyöröharjatekniikka kuivatessa oli minulle täysin uusi asia koska en ole sitä ennen päässyt kokeilemaan. Se kuitenkin oli suhteellisen helpppo ja taito tuli melkein kuin luonnostaan.
  Tuotteiden löytämisessä ja käytön opettelussa on vielä tekemistä, koska olen tottunut eri tuotteisiin ja tuotteiden sijainteihin mutta eiköhän nekin tästä ala tulla luonnostaan pikkuhiljaa. Pakko kyllä myöntää että tämä työ vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta toivottavasti sekin tässä kehittyy ajan kanssa. :D
Viimeistelyyn käytin kiiltoa lisäävää kosteussuojaa, sekä hieman lakkaa. Näin sain hiuksiin kiiltoa ja pörröisyys väheni vielä siinäkin. Lisäksi käsittelin hiusta hieman raudalla saadakseni siihen muotoa ja jäntevyyttä.



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit