Tehohoito ja tasausleikkaus


 Harjoittelin kouluunpaluuni jälkeen tasausleikkauksia sekä saksilla että veitsellä kokonaisen päivän. Päivän puolessavälissä opettaja ilmoitti että: "ei paineita mutta sulla on muuten sitten huomenna asiakastyönä tasausleikkaus etä hommaappa malli."
EI PAINEITA!
Tässä siis maanantain treenailut tasausleikkauksista. Oikealla olen ensin kyninyt leikkauspäätä saksilla, jonka jälkeen vasemmalla olevissa kuvissa harjoittelin veitsen käyttöä tasausleikkauksena.
Veitsellä tasattu
Saksilla tasattu

Veitsellä tasattu
Saksilla tasattu




 Tiistaina sittwen pääsinkin kokeilemaan tasausleikkausta oikealle asiakkaalle. Nellin hiusten haaste on siinä, että se on paksua, lainehtivaa, ja sitä on PALJON. Leikkaaminen ei kuitenkaan sinällään jännittänyt, koska asiakkaan paikalla oli tuttu ihminen jonka hiuksia olen laittanut ennenkin. Otsatukkaa en ollutkaan ennen leikannut joten en osaa sanoa jännitinkö minä vai asiakas sitä leikatessa enemmän. Tein tasausleikkauskokeen yhteydessä Tehohoidon asiakastyön pestessäni Nellin hiuksia. Pesin hänen hiuksensa Goldwellin Just Smooth shampoolla ja hoitona käytin Goldwellin Just Smooth tehohoidon. Nellin hiukset ovat kuitenkin värjäämisistä ja satunnaisista vaalennuksista huolimatta hyvässä kunnossa, joten en halunnut käyttää niihin Repairiakaan. Moisturekin oli toisena vaihtoehtona mutta päädyin lopulta Smoothiin.

Ennen
Ennen

Jälkeen
Jälkeen




Jälkeen

 Tasausleikkauksissa käytin ylöspäin pitenevää kehälinjaa, koska päältä tulevien hiusten on ulotuttava samaan mittaan kuin alimmat hiukset. Kehälinjan piirtäminen oli hieman haatavaa opettajan ehdotettua hieman pitkähiuksista kuvaa kehälinjan piirtomalliksi mutta onnistui sekin pienen palapelileikkimisen jälkeen.


Kommentit

Suositut tekstit